Nieuws

Plukdagen 2022

Ook dit jaar organiseren we weer de plukdagen!De plukdagen zijn:10 & 11 september 9:00 tot 17:0017 & 18 september 9:00 tot 17:0024 & 25 september 9:00 tot 17:00Er kan fruit geplukt worden tegen een redelijke prijs, verder rijdt het pluktreintje rond, is er een springkussen, is er eten en drinken en kan het sappersen bekeken worden. Er is van alles te beleven!

Stokhorst steunt zwerfafval rapen

10.000 stuks zwerfafval geraapt en vastgelegd. De Stokhorst is hoofdsponsor van Het schoonwandelpakket. Als je 10.000 stuks zwerfafval hebt geraapt en vastgelegd, kun je op de Stokhorst een lekker en gezond pakket komen ophalen. Daar wordt heel veel gebruik van gemaakt uit heel Nederland. Meestal als iemand een keertje in de buurt van Groessen moet zijn. Van de week waren er schoonwandelaars uit Lelystad en Den Haag. Net 4 pakketten gemaakt voor Veldhoven. Maar ook mensen uit de buurt zoals Elbe ...

Lekker aan het snoeien!

Momenteel zijn we bezig met het snoeien van de perenbomen, wij snoeien bomen omdat ze anders te hard groeien en nauwelijks vruchten zouden produceren. Vroeger moesten we met de trap het veld in om bij de toppen te komen, tegenwoordig hebben we een hoogwerker om de toppen te snoeien.

Herfst

Het is weer herfst, een prachtige periode in het jaar! Ieder seizoen heeft zo zijn charmes, zo hebben wij elke dag verse boerenkool. Daarnaast is de Stokhorst doordeweeks gewoon elke dag tot 20:00 open om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn!  

De appelplukdagen

Afgelopen jaar hebben wij voor het eerst meegedaan met de Nationale appelplukdagen, we vonden het zelf een groot succes! Rondrijden in een pluktrein, zelf plukken, hapjes en sapjes, springkussens , het was een dag voor ieder wat wils. Volgend jaar doen we zeker weer mee!