Nieuws

Lekker aan het snoeien!

Momenteel zijn we bezig met het snoeien van de perenbomen, wij snoeien bomen omdat ze anders te hard groeien en nauwelijks vruchten zouden produceren. Vroeger moesten we met de trap het veld in om bij de toppen te komen, tegenwoordig hebben we een hoogwerker om de toppen te snoeien.

Herfst

Het is weer herfst, een prachtige periode in het jaar! Ieder seizoen heeft zo zijn charmes, zo hebben wij elke dag verse boerenkool. Daarnaast is de Stokhorst doordeweeks gewoon elke dag tot 20:00 open om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn!  

De appelplukdagen

Afgelopen jaar hebben wij voor het eerst meegedaan met de Nationale appelplukdagen, we vonden het zelf een groot succes! Rondrijden in een pluktrein, zelf plukken, hapjes en sapjes, springkussens , het was een dag voor ieder wat wils. Volgend jaar doen we zeker weer mee!  

Aardbeien

Afgelopen jaren zijn we veel bezig geweest met het telen van aardbeien. Helaas stoppen er steeds meer aardbeientelers bij ons in de buurt waarmee we samenwerkten. Hierdoor hebben we besloten om zelf meer aardbeien te telen om jullie genoeg te kunnen voorzien van heerlijk verse aardbeien! Momenteel zijn we daarom bezig met het bouwen van nieuwe aardbeienstellingen hiervoor.