Kerstpakketten vol streekproducten

Kerstpakketten

Wilt u een lekker en gezellig kerstpakket geven aan uw medewerkers en relaties met bijvoorbeeld lokale producten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken originele en leuke pakketten met een groot variatie aan producten. 

Diverse soorten pakketten

Wij bieden pakketten in verschillende prijsklasse, zo is er voor ieder wat wils. Wij kunnen standaard pakketten, luxe pakketten, bijzondere pakketten of persoonlijke pakketten maken. U kunt zelf een selectie maken uit ons assortiment. Wij beschikken over een assortiment van meer dan 100 streekproducten, zo is er voor ieder wat leuks te kiezen. Ook is er de mogelijkheid om diverse producten te personaliseren. Wij kunnen namelijk het logo van uw bedrijf, stichting of vereniging kosteloos op de producten in het pakket verwerken. 

Hoeveelheid

Wij bieden kerstpakketten voor iedereen. Zo is het mogelijk om al vanaf één pakket te bestellen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor grotere orders. Wij nemen graag met u de mogelijkheden door.

Showroom

Wilt u meer weten over het zelf samenstellen van de relatiegeschenken of kerstpakketten? Of wilt u voorbeeldpakketten en ons productassortiment bekijken. Kom dan onze showroom in Groessen bezoeken. Het adres van onze showroom is Schraleweidsestraat 3, Groessen

Bestellen en informeren

Het bestellen of informeren van de geschenk- en kerstpakketten  is mogelijk via info@destokhorst.nl of 0613622646