Plukdagen 2022

Ook dit jaar organiseren we weer de plukdagen!

De plukdagen zijn:

10 & 11 september 9:00 tot 17:00

17 & 18 september 9:00 tot 17:00

24 & 25 september 9:00 tot 17:00

Er kan fruit geplukt worden tegen een redelijke prijs, verder rijdt het pluktreintje rond, is er een springkussen, is er eten en drinken en kan het sappersen bekeken worden. Er is van alles te beleven!

Stokhorst steunt zwerfafval rapen

10.000 stuks zwerfafval geraapt en vastgelegd.

De Stokhorst is hoofdsponsor van Het schoonwandelpakket. Als je 10.000 stuks zwerfafval hebt geraapt en vastgelegd, kun je op de Stokhorst een lekker en gezond pakket komen ophalen.

Daar wordt heel veel gebruik van gemaakt uit heel Nederland. Meestal als iemand een keertje in de buurt van Groessen moet zijn.

Van de week waren er schoonwandelaars uit Lelystad en Den Haag. Net 4 pakketten gemaakt voor Veldhoven. Maar ook mensen uit de buurt zoals Elbert. Hij heeft trouwens ook de mooie geocache gemaakt aan de overkant van de weg.

Nog een geweldig succes. Bernadette, het Peukenmeisje is 2e geworden met de VIDM verkiezing. Nederland wordt steeds schoner.

Aardbeien

Afgelopen jaren zijn we veel bezig geweest met het telen van aardbeien. Helaas stoppen er steeds meer aardbeientelers bij ons in de buurt waarmee we samenwerkten. Hierdoor hebben we besloten om zelf meer aardbeien te telen om jullie genoeg te kunnen voorzien van heerlijk verse aardbeien! Momenteel zijn we daarom bezig met het bouwen van nieuwe aardbeienstellingen hiervoor.